Shanghai Yunbao die Co. Ltd uitwisselen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Yunbao Trading Co. Ltd. Fabrieksreis

Ik waardeer werkelijk de manier u mensen het probleem over e-mailmededeling oplost. De goede dienst aan klant. En zeer snel.

—— Rohit Raj Hasija

Wij hebben product van ander bedrijf in China genomen, maar de verplichtingsmanier om probleem met dergelijke gedetailleerde informatie van Yunbao-team op te lossen is werkelijk merkbaar.

—— Keizerelectric company

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Yun Bao van Shanghai Handelsco., Ltd nam hoofdzakelijk in goederen en van de van de technologieinvoer en uitvoer zaken, autodelen, mechanische uitrusting en toebehoren, hardware, communicatieapparatuur en verwante producten, mechanische en elektrouitrusting, instrumenten, rubber en plastic producten, metaalmaterialen, bouwmaterialen, elektronische producten, hydraulische toebehoren, enz. in dienst

  Shanghai Yunbao Trading Co. Ltd.

 • OEM / ODM

  bijna 7 jaar zijn wij aan het front van het ontwerp, de ontwikkeling en de vervaardiging van innovatieve, hoogste kwaliteitsproducten geweest. Producten dergelijke asseat en toebehoren; wisser; werktuigmachineluminaires; filtratiemateriaal.

  zijn ontwikkeld voor toepassingen waar de veiligheid en de betrouwbaarheid primordiaal zijn.
  ONDERZOEK & ONTWIKKELING
  Zijn de testende faciliteiten van Zhixia binnenshuis van wereldklasse in vermogen en deskundigheid, aanwendend overzichts testende die technologie, door 12 hoogst ervaren ingenieurs toezicht op wordt gehouden op. Wij zijn geëngageerd aan de productie van de producten constant van uitstekende kwaliteit. Onze systemen voor kwaliteitscontrole zijn van de hoogste normen, en behandelen productvorm, het kosten specificaties, draad het rollen en andere zeer belangrijke factoren.
  KWALITEITSgoedkeuring
  onze producten worden vervaardigd als Ce, HACCP, qs-9000, ISO/TS 16946, SA8000, ISO-9001:2008
  De certificatie is enkel een weerspiegeling van onze verplichting aan „Totale Klantenverrukking“.
  DE TECHNISCHE DIENSTEN
  De technische voorlichtingsdienst geeft vrij, deskundig advies aan klanten, verdelers en contractanten, op de selectie, specificatie van alle producten. Onze 5 technische ingenieurs zijn beschikbaar om op specifieke toepassingen te bespreken en te adviseren, tests ter plaatse uit te voeren, en technische seminaries voor klanten en gebruikers te leiden.
  Minder

 • R & D
  De dienst is het kernconcept Yunbao cultrue. Wij benadrukken importnce van de dienst. Het is onze verplichting dat wij de post van onze klanten binnen 24 uren zullen overspelen. Wij zijn geen goede dienst, geen klant er stellig van overtuigd. De dienst is het belangrijkste middel tussen Yunbao en de klant, moet het de dienstconcept in het hart inplanteren.

   

  Wij hebben levering met de dienst overzee aan veertig landen zoals Duitsland, het UK, de V.S., Italië, Spanje, Brazilië, Argentinië, Mexico, Iran, India, enz.

   

  Yunbao heeft serval op de markt brengende centra in de fllowing landen, Turkije, Indiër, Zuid-Korea, Argentinië, Brazilië, en Vietnam. Bovendien, de Chinese de dienstmensen, hebben wij ook twee de dienstcentra in India. Men is in het noordendeel, en andere is in zuidendeel. Turkije en andere landen na de dienstcentra zijn in proces.

  bdlc windende machine/stator windende machine

Contactgegevens
Shanghai Yunbao Trading Co. Ltd.

Tel.: 86-21-56719386

Fax: 86-21-56719386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)